• 2 Views
  • 0 Likes
  • 00:34:04
  • 27/04/2022
  • HD

Meta Quest “Oculus Quest” game aankondigingen!

Het was een behoorlijk lange periode stil rondom de Oculus Quest. Facebook startte een nieuw overkoepelend bedrijf genaamd Meta. En vervolgens werd de Oculus omgedoopt tot Meta Quest. Sindsdien gaat het bedrijf hard en snel met bijv. een aankondiging van de Meta Quest. Één die beter en krachtiger zou gaan worden. En wat fijn is dat de huidige ‘Oculus Quest 2’ voor een nog zeer lange tijd ondersteunt zou worden. Kortom qua hardware zit het wel goed maar hoe zit het nu met de games?

Via Steam zijn veel games, maar toch wel veel van hetzelfde (om maar even kort door de bocht te zijn). Maar pakken we de Quest Store erbij dan zijn er een aantal maar we zien de hele tijd de Vader Immortal, Medal of Honor etc. Er is meer nodig vanuit Meta zelf maar echt meer puur om de third party partijen aan te sporen van ‘JOH KIJK HOE TOF DE META QUEST IS!’

Er zijn VR succesverhalen dat zeker maar als de maker niet de aandacht vestigt op haar product komt het niet van de grond. In dit geval deels logisch want een VR bril maken doe je niet zomaar. De hardware moet goed zijn voordat er software gemaakt kan worden.

En eindelijk is het dan zover!

Er zijn een aantal nieuwe games aangekondigd en we noemen er één en dat is Ghostbusters VR. GHOSTBUSTERS VR we benoemen het nog even een keer want we kunnen nu eindelijk aan de slag als ‘echte’ Ghostbuster en een beetje in de voetsporen treden van Dr. Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore en eer doen aan Egon Spengler.

Laten we hopen dat dit het begin is van een opleving van de Meta Quest en kijk samen met Michael naar de Meta Quest Gaming Show 2022!


==
Bekijk http://www.beyondplus.nl voor een overzichtelijker en betere Beyond+ ervaring!

▶︎ Subscribe hier op ons kanaal: http://beyondplus.nl/sub
▶︎ Volg ons op Social media en blijf daardoor altijd op de hoogte

Facebook: http://beyondplus.nl/fb
Twitter: http://beyondplus.nl/tweet
Discord: http://beyondplus.nl/discord
Instagram: http://beyondplus.nl/ig

==
#MetaQuest #OculusQuest #VR

Meta Quest “Oculus Quest” game aa..
  • Published: 27/04/2022 ▪ 2 Views ▪ 0 Likes
Max Payne 1 & 2 Remake aangek..
  • Published: 11/04/2022 ▪ 10 Views ▪ 1 Likes
Nieuwe Ghostbusters game Spirits..
  • Published: 29/03/2022 ▪ 10 Views ▪ 0 Likes
Korte maar dan ook een zeer korte..
  • Published: 24/03/2022 ▪ 4 Views ▪ 0 Likes
Het Rockstar Journaal van Maart 2..
  • Published: 24/03/2022 ▪ 12 Views ▪ 1 Likes